Blue pants #2

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pants: Topshop Jacket: Weekday T-shirt: H&M Shoes: COS Bag: COS

Nogen af jer husker nok, at jeg for ganske få dage siden, lavede et indlæg om disse blå bukser fra Topshop. Det gjorde bestemt ikke min craving mindre og jeg kunne ikke rigtigt glemme dem. Der måtte være en mening med det og igår styrtede jeg ind i Topshop, i håbet om at det ene par som de havde tilbage, stadig var der. Det var de og det føles SÅ godt ?

I just could not forget about the blue Topshops pants that i wrote about the other dag, so yesterday i went back to Topshop, hoping that the one pair they had left was still there. There were and it feels so good.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments