Just another one

Photobucket

Photobucket

Knit: benetton Shirt collar: Cos Skirt: Zara Boots: Topshop Bag: Cos

Sådan her så jeg ud igår. Ikke nogen som i ikke har set før, men det er jo næsten ligegyldigt hvad man har på, når man alligevel er dækket til af jakker, huer og tørklæder. Jeg tilbragte et par timer inde byen, sammen med Paw og min aften blev brugt i Cos, hvor vi så den nye kollektion. SÅ pænt, siger jeg bare. Jeg kan næsten ikke komme i tanke om et mærke jeg hellere ville arbejde for ? ?

How i looked yesterday. You have propably seen most of it before, but when the weatheris this cold, it dosent really matter what you wear, since you’re constantly covered in jackets and scarfs.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments