Hotel Outfit

Photobucket

Sweatshirt: Zara Skirt: Zara Shoes: Adidas

Så er jeg endelig hjemme i min lejlighed. Det har været 4 meget travle, men skønne dage. Jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har været så træt som jeg er nu. Min krop bliver altid helt smadret af at flyve.

Billedet her, er fra igår og er taget af Sofie på vores smukke hotel i Oslo. Som i kan se, har jeg endelig fået mig et par sneakers, de koster kun halvdelen i London, så nu var der ingen undskyldning 🙂 I kan se et lidt bedre billede af dem på bloggens Facebookside, hvor i også kan se en masse andre billeder fra de sidste par dage. Jeg kom vist også til at poste et par stykker, med lidt alkohol i blodet 🙂

Jeg tjekker ind igen i morgen, med flere billeder og en masse pænt tøj. I må have en skøn søndag aften ??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments