Winter wonderland

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jacket: COS sweatshirt: American Apparel Pants: Stella Nova Bag: Zara Boots: Topshop

Idag har jeg haft fri hele dagen og det lykkedes mig endelig at få gjort ordenlig rent i min lejlighed. Det giver altså sådan en dejlig ro i tilværelsen, når der er styr på de fysiske rammer.

Bagefter besøgte jeg Paw på det pladeselskab hvor han arbejder, og lokkede ham til at gå en tur med i Enghave parken og tage et par flotte billeder. Herefter tog jeg videre indtil byen, for at mødes med min søster til kaffe. Jeg elsker den slags dage ?? Nu er jeg hjemme og skal til at pakke tasken. I morgen tidlig forlader jeg nemlig landet igen, men mere om det i morgen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments