Snowy

Snowy 1

Snowy 2

Snowy 3

Jacket: COS Knit: COS Hat: Weekday Boots: Topshop

Så kom sneen sørme også til København. Desværre. Jeg er virkelig ikke fan. Det er da meget pænt på sådan en søndag, men i morgen må det altså gerne være væk. I dag har jeg bare slappet af og prøvet at få et overblik over min lejlighed. Jeg skal virkelig være bedre til at gøre rent og rydde ud i ting hen ad vejen, i stedet for at gøre det 1 gang om året. Heldigvis fik jeg ryddet godt ud i tøjet igår, til Fashionflea. Der var SÅ mange mennesker og det gik over al forventning. Tusind tak til alle der kom og til jer som kom og sagde hej 🙂

Jeg beklager at der mangler billeder i mange af mine indlæg herunder, men jeg har lidt problemer med Photobucket og jeg satser på at få dem løst meget snart!!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments