Snowy

Snowy 1

Snowy 2

Snowy 3

Jacket: COS Knit: COS Hat: Weekday Boots: Topshop

Så kom sneen sørme også til København. Desværre. Jeg er virkelig ikke fan. Det er da meget pænt på sådan en søndag, men i morgen må det altså gerne være væk. I dag har jeg bare slappet af og prøvet at få et overblik over min lejlighed. Jeg skal virkelig være bedre til at gøre rent og rydde ud i ting hen ad vejen, i stedet for at gøre det 1 gang om året. Heldigvis fik jeg ryddet godt ud i tøjet igår, til Fashionflea. Der var SÅ mange mennesker og det gik over al forventning. Tusind tak til alle der kom og til jer som kom og sagde hej 🙂

Jeg beklager at der mangler billeder i mange af mine indlæg herunder, men jeg har lidt problemer med Photobucket og jeg satser på at få dem løst meget snart!!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments