Black and white

Photobucket

Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg ville have taget et “rigtigt” outfitbillede idag, men det var et umuligt projekt pga uvejret. Typisk nu hvor jeg lige havde tid, ik? Så nu må i lige nøjes med et par sort/hvide af slagsen med blitz og det hele 🙂 Vejret har dog ikke kunne ødelægge mit humør, for jeg har nemlig lige bestilt en rejse til de varme lande med afgang om 20 dage. Jeg tager afsted sammen med to veninder og jeg glæder mig som et lille barn til at blive brun, ligge ved poolen og gå i sommerkjoler.

Photobucket

Blusen er iøvrigt en julegave og jeg viste den også på bloggens Facebookside for et par uger siden (Ja, jeg elsker Medina 😉

T shirt: Labelmade Blazer: Weekday Bukser: Topshop

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments