Verdens bedste bluse

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Som jeg tidligere skrev på bloggens Facebooksside ville jeg lave et indlæg om min yndlings bluse. Den opmærksomme læser har nok ikke svært ved at gætte hvilken èn det drejer sig om. Det er nemlig den simple strik fra Benetton.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med vidunderet var tilbage i September, da jeg var i Århus min min mor. Det var søndag og mange af de gode butikker havde lukket. Derfor gik vi i United Colors of Benetton, som erstatning for Cos, Weekday og Monki. Her fandt jeg turkise (se indlægget HER) og siden er der kommet en del flere til.

Jeg bruger dem flere gange om ugen og nærmest hver dag. De har det perfekte snit, er dejlig varme da de er i 100% uld og koster sølle 229 kr. Hvis I ikke allerede har anskaffet jer èn kan jeg anbefale på det varmeste at gøre det. Min samling er i hvert fald ikke fuldendt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments