Winter warm

Photobucket

Photobucket

Jeg har for evigt og altid været sådan en type, som fryser KONSTANT om vinteren. MEN denne vinter har jeg det faktisk meget bedre og der er ingen tvivl om at det skyldes, at min garderobe består af bedre materialer end den nogensinde har gjort. Bare kald mig mormor men det hjælper altså at kigge en ekstra gang i vaskemærket (siger jeg og viser et billede af mig selv i fake fur. Hah)

Hvad jeg gerne vil frem til er eksempelvis, at mit grå tørklæde og hue fra COS, uden tvivl er vinterens bedste investering. Materialet er 100% Cashmere og det kan virkelig mærkes. Ikke nok med at det er blødt som silke, men det er endnu ikke lykkedes mig at fryse mine øre i år. Desuden bor jeg i mine uld strik fra benetton – i kan bare kigge alle mine outfits for de sidste par måneder igennem 🙂

Med andre ord: Livet er for kort til at fryse.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments