Simple Sunday

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sweatshirt: American Apparel Skirt: T by Alexander Wang, Boots: Topshop Bag: Cos

Sådan her så jeg ud igår, hvor jeg havde en dejlig søndag. Jeg spise frokost med min søster og vi fik klaret et par julegaver. Vi var også et smut forbi Zara, hvor vi bl.a så den fineste krave som jeg også har vist på bloggens Facebooksside.

Blusen fra AA er ny og jeg fik min veninde, Cecilie, til at købe den med hjem til mig fra New York. Jeg forelskede mig i den, da jeg så den på fine Marie. Den er meget kraftig i materialet og super varm, så jeg er sikker på, at den nok skal blive flittigt bruge igennem vinteren.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments