December day

Photobucket

Photobucket

Knit: Benetton Pants: DANSK Shirt: Topshop Shoes: Cos

I dag har mit outfit faktisk bestået af mange af mine yndlings items fra min garderobe og ting som jeg bruger flere gange om ugen. Det var ikke et bevidst valg, det gik bare lige op for mig, da jeg sad og redigerede billederne. Jeg er virkelig blevet glad for mine bukser fra DANSK. Jeg elsker farven og den skiller sig lidt ud fra den bordeaux som har været over alt hele efteråret. Har i forresten set at man kan købe DANSK på ASOS? Jeg får aldrig nok af det mærke. Se det hele HER

Jeg har haft fri hele dagen og har derfor spist brunch og været sammen med mine veninder. Jeg elsker den slags planer på en helt almindelig tirsdag.

I skal huske at kigge forbi i morgen tidlig, der kommer nemlig endnu en konkurrence ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments