Stripes

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Cos Bukser: Topshop Cap: H&M Sko: Cos Armbånd: Yvonne Konè

Vi er virkelig inde i en udfordrende periode for os bloggere. Det er nærmest umuligt at nå at tage outfit billeder i dagslys, og jeg bliver altså aldrig fan af blitz. I dag havde jeg heldigvis en hel fridag, så der lykkedes det. Jeg har brugt dagen på brunch og shopping  sammen med min veninde, Cecilie. Gid at hver dag var sådan!

Dagens outfit er også ret stille og roligt og i har vist set det meste før. Jeg tror faktisk at mine bukser er et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort mig og de er mindst i brug 2 gange om ugen. De har vist også været vist på bloggen maaaaaaange gange, efterhånden 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments