Just another friday

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Cos Nederdel: T-by Alexander Wang

Nu er vi desværre kommet til den tid på året, hvor man virkelig skal være hurtig, hvis man vil nå at tage billeder inden det bliver mørk. I går nåede jeg det heldigvis lige. Sidst på dagen mødtes jeg med min veninde, Cecilie, og kiggede lidt butikker. Bagefter tog vi hjem og lavede Pizza (hvis i følger med på Twitter har i allerede set den) Vi havde aftalt at vi skulle ud og kigge lidt på byen, men vi kom aldrig længere end hen til sofaen. Det er altså også rart engang imellem.

I dag skal jeg pakke de sidste til tøjsalg, drikke kaffe og til fødselsdag.

I må have en skøn lørdag..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments