Pretty simple

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Cos Nederdel: Secondhand Taske: Cos Sko: Acne

Et outfit fra i går, som er ret så simpelt, stille og roligt og måske en lille smule kedeligt. Jeg er inde i en af de der perioder, hvor jeg er rigtig træt af min garderobe og virkelig trænger til fornyelse. Jeg føler at jeg er ved at løbe tør for nye kombinationer af outfits og jeg hader at bruge de samme “sæt” alt for mange gange. Jeg tror egentlig det handler om, at jeg skal være bedre til at tilføje farver til garderoben. Jeg ender altid med at købe sort, hvid eller grå. Jeg kunne forestille mig at det er et problem som mange af jer kender til? Heldigvis har holder vi snart tøjsalg, så der har jeg nok mulighed for at komme af med nogen af de ting som jeg er træt af at kigge på.

I må have en skøn dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments