En helt almindelig tirsdag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Benetton Rullekrave: H&M Jeans: Cos Sko: Bianco

I dag skulle jeg, efter planen, have taget hul på presseugen med et lille besøg hos Delancefashion. Jeg endte dog med kun at blive der et kvarter, da jeg havde glemt en aftale med min veninde. Her burde jeg skrive “typisk mig” men det er det virkelig ikke. Normalt er jeg rigtig god til at overholde tider og aftaler, så jeg HADER virkelig når det sker. Det endte dog lykkeligt og min veninde og jeg fik både drukket kaffe og vendt tilværelsen.

Desuden har jeg flashet lidt ben i dag. Det var faktisk ikke koldt, for jeg havde pakket overkroppen godt ind i en stram rullekrave og en uld strik. Jeg håber at vi får sådan en vinter hvor temperaturen kommer til at ligge på 5-10 grader. Så kan jeg godt overleve.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments