What I bought

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hvis i følger med på bloggens Facebookside har i nok allerede set, at jeg modtog mine varer fra Shopbop i dag. Som mange af jer gættede, i tidligere indlæg, valgte jeg blusen fra Madewell og nederdelen fra T by Alexander Wang. UPS manden kom på det helt perfekte tidspunk, hvor jeg stod i den største tøjkrise. Jeg er gået HELT død i min garderobe så det kunne ikke være bedre timing og jeg tog det selvfølgelig på med det samme. Jeg vil ikke påstå, at de ting jeg har valgt, tilfører min garderobe noget helt vildt og anderledes, men det er et par gode basisvarer som jeg kommer til at bruge mange gange. Især nederdelen overrasker mig og er i VILDT god, tyk og varm kvalitet.

Alt i alt har det været en rigtig god shoppingoplevelse. Jeg bestilte torsdag aften og modtog pakken i dag. Det er altså hvad jeg kalder for en turbo-levering. Især når man tænker på, at de sender fra USA. Desuden kan man betale told allerede når man betaler for sine varer. Så slipper man for en ubehagelig overraskelse og man skal ikke sidde og vente på den langsomme toldbehandling.

I kan også besøge Shopbops blog og Facebookside

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments