Fall for real

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Strik: Monki Skjorte: Cos Bukser: Topshop Sko: Cos

 

Det er som om at det først at det først er gået op for mig, hvor meget jeg elsker efterår, efter at jeg er landet i naturskønne omgivelser, her på Fyn. Altså efterår hvor himlen er blå, luften er klar og vinden er stille. Min påklædning bliver altid påvirket ret meget af mine omgivelser, forstået på den måde, at det ville føles forkert at stå her i stramt tøj og høje hæle. Jeg ved godt, at outfittet her er meget mig og noget som i snart har set 1000 gange før, men jeg er her for at slappe af og en grå strik er altså et af de mest behagelige stykker tøj, efter min mening og noget af det som jeg føler mig allermest tilpas i.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments