One of those days

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jakke: Cos Nederdel: H&M Strik: Benetton Sko: Cos Taske: Cos

I går havde jeg en af de dage, hvor jeg skulle alt for tidligt op, kom lidt for sent ud ad døren og så snart at jeg havde sat mig på cyklen, kunne jeg fornemme, at jeg havde fået noget helt forkert tøj på. Sådan havde jeg det faktisk også sidst jeg jeg havde den her bluse på. Måske var det bare ikke ment to be? kender i det?

Desuden er jeg allerede ved at være træt af at se mig selv i denne jakke. Det er desværre den eneste jeg har, som kan holde mig rigtig varm. Jeg skal helt sikkert have skaffet mig nogle flere vinterjakker, det er bare som om, at jeg ikke rigtig kan finde nogen jeg gerne vil have. Hårdt liv 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments