Torsdag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sweatshirt: Cheap Monday Jeans: Weekday Jeakke: Cos Sko: Bianco Taske: Cos

Sådan her så jeg ud i går, hvor jeg var på farten heeeele dagen. Først besøg hos Won Hundred, herefter besøgte jeg Frede i DANSK hvor der var MEGET pænt tøj. På Facebook har jeg postet et billede af den fineste kjole med en fin krave. Herefter var jeg forbi et lille event i Weekday, i anledningen af deres Bruno Pieters kollektion, som selvfølgelig var fantastisk. Jeg sluttede af med en middag med de andre bloggere. Sådan måtte alle dage gerne være 🙂

Der var ingen af jer som gættede rigtigt ang. hvilke sko jeg valgte i Bianco. Elin Kling viste, for kort tid siden, et par sko fra Din Sko. Jeg blev naturligvis besat af dem og overvejede kraftigt om jeg skulle få en af mine svenske kontakter, til at købe dem til mig. Det har jeg aldrig gået gjort alvor ud af og derfor var jeg ikke i tvivl om hvilket par jeg skulle vælge da jeg så disse sorte ankelstøvler. I går havde jeg dem på fra morgen til aften og jeg havde ikke det mindste ondt i mine fødder da jeg kom hjem. Dem skal jeg nok blive glad for.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments