Cotton and leather

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jakke: Elin Kling/H&M Jeans: Weekday Bluse: Cos Taske: American Apparel

Nogle gange kan det, som i ser, ligefrem være meget sjovt at tage outfit billeder. I går var det skønne Emily som stod bag kameraet og jeg kan faktisk ikke huske hvad det var jeg fandt SÅ morsomt. Måske det var noget med at hun ville vende kameraet forkert 🙂

Billederne er taget i går morges, da vi skulle til presseevent kl 8.00 (JA 8.00!!!) som handlede om fine neglelakker. Vi overlevede, hyggede og drak en masse kaffe.

Har i iøvrigt bemærket de fine ændringer der er sket med bloggens layout? alle mine billeder er også blevet hentet, så nu er det lidt sjovere at kigge alle mine arkiver igennem. Tak til de seje og dygtige drenge bag designet.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments