Onsdag + nye sko

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Urban Outfitters Jeans: Weekday Sko: Defeeter

Jeg tror egentlig aldrig at jeg har fået vist jer skoene på billedet. De er fra Defeeter og købt på Nelly. I kan finde dem lige HER. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at de var helt FANTASTISK at gå i. Men det havde jeg nu heller ikke forventet, taget hælens højde i betragtning. Når det så er sagt, er jeg faktisk positivt overrasket. Jeg havde frygtet at det ville blive den slags sko, som jeg aldrig får brugt, men det tror jeg ikke kommer til at ske. De vejer næsten ingenting og der er en del plateau i snuden, som gør dem okay at have på.

Nok om sko, for i dag handler det jo om noget helt andet. I husker at stemme, ik?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments