Adidas bordeaux sneakers

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I dag var jeg sammen med min pæne og seje veninde, Cecilie, som lige har modtaget de her flotte flotte Adidas sneakers med posten. Hun har købt dem Asos hvor de er okay billige (640 kr.) Desværre er det en herre model og det kan mine fødder ikke passe. Idèen er ellers virkelig god. Mon ikke man kan finde noget lignende i pige størrelser? Der må næsten sidde nogle sneakers-eksperter derude som har svaret.

Facebook har man, det sidste lange stykke tid, kunne følge med i mine overvejelser om hvorvidt jeg skulle have et par sneakers eller ej. Jeg føler mig snart som den eneste i verden der ikke ejer et par. Det er bestemt ikke fordi jeg ikke synes at det er pænt, jeg kan bare ikke helt finde ud af om det er mig. Men efter at have set Cecilie, i dem her, er jeg blevet en smule mere overbevist.

De er pæne, ik??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments