Blown Away

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeans: weekday (som lovet) Cardigan: Arv fra min farmor Skjorte: Vintage Sko: Vintage

Hvis der er noget jeg absolut HADER ved efterår, så er det blæst. Altså den slags blæst som vi har haft i dag. Det er umuligt at gøre noget, umuligt at have løst hår og UMULIGT at tage billeder. Men det blev det dog til et par stykker. Udover at hade blæst, har jeg også tilbragt dagen med at spise frokost med mine veninder, i de nye torvehaller her i København. Hvis i ikke har været der, kan jeg varmt anbefale det.

Iøvrigt vil jeg lige give et lille heads up om at jeg kommer i Universitetsradioen i aften. Jeg skal deltage i programmet Kendiskarrusellen, hvor jeg skal tale lidt om at være blogger og det der med, at vi lægger en masse information om os selv på nettet. Så hvis du ikke har andet at lave mellem 22.30 og 24.00 kan du lytte med lige HER

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments