Black and Grey

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vest: Vintage T-shirt: Vintage Nederdel: Vintage Støvler: E-bay

Sådan her så jeg ud i går. 10 min efter at jeg havde forladt min lejlighed, kom jeg ud i en voldsom regnbye, hvilket bestemt ikke gjorde noget godt for mit pandehår. Derfor får i lige nogle billeder uden ansigt. Det var ikke super god timing, eftersom jeg havde en af de dage hvor jeg først kom hjem sent om aftenen og fordi jeg skulle forbi Bloggers Delight kontoret og optage en video, som i iøvrigt snart får at se.

Nok om hår. Vesten er ny og købt i en genbrugsbutik på Fyn. Den er i uld og er dejlig varm hvilket er en god ting, for SHIT hvor er det blevet koldt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments