Colors

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Benetton Skjorte: Vintage Bukser: Gina Tricot Sko: Topshop

Når man har en blog, er det jo ganske nemt at følge med i sin stils udvikling. Jeg kan hurtigt konkludere, at min stil, i den seneste tid, har udviklet sig imod èn farve: GRÅ. Det er pænt, men det kan også blive lidt kedeligt. Derfor besluttede jeg mig for at hoppe i et lidt mere farverigt outfit i dag. Som stadig skulle være simpelt. I har ganske vidst lige set min blå strik, men når den nu stod på farver, kunne jeg næsten ikke undlade den.

Tidligere i dag var jeg forbi Yvonne Konè lagersalget. Der var MANGE pæne ting og jeg kunne have brugt en million. Jeg fik heldigvis hvad jeg kom efter. Hvis i følger med på Facebook kan i også se et billede af det. Ellers får i det nok at se i de næste mange outfits.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments