Blue sweatshirt

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Strik: United colors of benetton Nederdel: Zara Taske: Zara

Det er ikke mange indlæg siden at jeg skrev lidt om lækkert strik, til den kommende sæson og jeg har netop tilføjet endnu en til min samling. I går var jeg et smut i Århus med min mor hvor nogle af butikkerne havde søndagsåbent. Vi havde glædet til at komme i Weekday og Cos, men det var selvfølgelig de eneste butikker som havde lukket.

Når den slags sker, kommer man ofte til at gå i “alternative” butikker. derfor slog vi et smut forbi Unitet colors of Benetton hvilket egentlig er en ret undervurderet butik, efter min mening. Det er bestemt ikke alt tøjet som er pænt, men deres basisvarer er rigtig fine og overraskende billige. Jeg fandt denne blå strik i uld til sølle 229 kr. Den fandtes også i mange andre farver, så mon ikke jeg får anskaffet mig et par stykker ekstra.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments