Oversize

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjole: Vintage Bluse: H&M Sko: Vintage

Den opmærksomme læser kan måske fornemme, på baggrunden, at jeg endnu engang er landet hos mine forældre på Fyn. Da jeg havde en weekend uden vilde planer og en masse solskin, kunne jeg ikke lade være. Kjolen på billedet købte jeg i genbrugen sidst jeg var her. Den er jeg blevet rigtig glad for. Noget andet jeg også er blevet glad for, er det Cèline-inspirerede look, med en hvid rullekrave under bluser og kjoler. Måske det bliver min nye krave-fetish?

I dag tager min mor og jeg til Århus, hvilket jeg glæder mig meget til. Den hyggeligste miniby som alligevel er stor.

Desuden skulle alle bloglovin og RSS problemer være løst igen, så nu kan roligt føle med. Bare klik HER

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments