GREY

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Strik: Samsøe Samsøe Shorts: Vintage Skjorte: Topshop: Taske: Zara Sko: Zara

I går havde jeg en dag med en hel del ting på programmet. Jeg forlod min lejlighed omkring middagstid og kom først hjem engang i nat. Jeg startede med at drikke kaffe med hende her, som jeg ikke har set i alt for lang tid. Hun var fin som altid, og jeg tog selvfølgelig også et par billeder af hende, som i nok skal få at se. Herefter var det videre til Samsøe Samsøe i Illum og til sidst fødselsdag hos min veninde.

Det kan faktisk være ganske svært at finde påklædning til slags dag. Det må ikke være for koldt eller varm. Heller ikke for vildt og ikke for kedeligt. Grå er altid en sikker vinder, hos mig, så jeg hoppede i uldsweater og shorts og miksede med høje hæle og en skjorte.

I må have en skøn fredag!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments