Mandag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jakke: H&M Skjorte: Urban Outfitters Bukser: Zara Sko: Genbrug

Sådan her så jeg ud i går, hvor solen lige kiggede frem i 5 min. Hej efterår, siger jeg bare! Skoene er nye og det var dem, som jeg viste på bloggens Facebook side, for et par dage siden. Jeg fandt dem i en rigtig god genbrugsbutik i Helsingør, i torsdags. Det kan virkelig godt betale sig at besøge genbrugsbutikker i provinsen.

Skjorten er faktisk en ældre sag. Jeg har ikke brugt den specielt meget, men er super glad for den. Jeg købte den engang i foråret og var sikker på at den ville være perfekt til sommeren, men egentlig synes jeg at den er perfekt til alle årstider.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments