Sweet Life

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De sidste par dage, har jeg tilbragt sammen med tre af mine rigtig gode veninder. Vi har “boet” sammen og nydt hinandens selskab. I går kørte vi en tur til Helsingør, hvor billederne her er tage. Vi var på Kronborg og besøgte den hyggelige by med søde butikker og masser af cafèer. Vi var også forbi en genbrugsbutik hvor jeg gjorde nogle rigtig gode fund. Bl.a et par sko, som jeg også har vist på bloggens Facebookside. I dag skal vi holde fødselsdag og i anledningen af at solen og varmen er kommet tilbage, vil jeg hoppe i den hvide sommerkjole.

Iøvrigt er bloglovin problemerne fixet, så i kan roligt følge med igen. Bare klik HER

I må have en fantastisk sensommerdag.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments