Summer dressing

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjole: Vintage Taske: Zara Støvler: købt i NY

I lørdags skulle jeg i byen med nogle veninder og inden jeg skulle afsted, havde jeg en lille bitte tøjkrise. Det resulterede i, at jeg tog det sikre valg; jeans og en skjorte. Desværre var det bare de helt forkerte jeans som var alt for ubehagelige at have på. Den første halve time sad jeg nærmest kun og tænkte på, hvor utilpas jeg følte mig. Kender i det? Heldigvis var vi hjemme hos min søde og stilfulde veninde, Cecilie, så jeg gik straks på jagt i hendes fine garderobe, for at finde et alternativ. Jeg fandt denne kjole (som faktisk er en buksedragt) som er så fin i sig selv, at den ikke kræver nogen styling. Den perfekte løsning på en tøjkrise. Jeg fik det heldigvis meget bedre, skulle jeg hilse og sig 🙂

Billederne her er faktisk ikke fra i lørdags, men fra i går, søndag. Normalt er jeg ikke typen som hopper i festtøjet igen, dagen derpå. Men jeg kunne ikke (overskue at) finde noget andet da jeg skulle vælge dagens outfit. Det kender i vel også?

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments