Green

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Weekday Skjorte: Vintage Nederdel: Whyred Taske: Zara

Sådan her ser jeg ud i dag og som i kan se, er jeg gået all in på de bare ben. Jeg har vidst tidligere nævnt noget med, at jeg godt kan lide når temperaturen tillader kombinationen af bare ben og lange ærmer. Faktisk trives jeg bedst i 20 grader og tørvejr. Hverken for koldt eller for varmt.

Jeg startede min dag med Samplesale hos Agentur V, hvor jeg ikke fandt en eneste ting. Herefter gik Mikkel og jeg en lille tur og drak en juice. Jeg gjorde 3 fantastiske genbrugsfund, som jeg nok skal vise meget snart.

Husker i iøvrigt at følge med på Facebook og Twitter? jeg er meget aktiv, skulle jeg hilse og sige 🙂

Og når i nu er i gang, så kan i da også lige følge med på bloglovin

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments