Beige

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Cardigan: vintage Skjorte: Zara Bukser: Topshop Taske: Zara Sko: Topshop

Sådan her så jeg ud i går. Jeg havde faktisk hele to nye ting på. Tasken forelskede jeg mig i under modeugen, da jeg så den på hende her. Efter at have solgt ud til Fashionflea, skydte jeg mig straks ind i Zara for at købe den. Men der var den naturligvis udsolgt. Typisk. Men heldigvis har de jo fået en webshop og der var den stadig at finde. Vidste i at man kan bestille varerne til afhentning i butikken? så er portoen tilmed gratis. Det er sørme smart.

Cardiganen fandt jeg i en genbrugsbutik i sidste uge, da jeg var på Fyn. Da den bare hang på bøjlen så den ikke ud af noget. Men jeg tænkte at jeg lige måtte prøve den og så var jeg ikke længere i tvivl.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments