Mandag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

T-shirt: Cos Bukser: Zara Krave: Vintage Sko: Topshop

Jeg kan tydeligt mærke, at jeg er inde i en periode, hvor jeg er svært glad for det minimalistiske look. I ved, nedtonede farver og gode kvaliteter. Men….hvis jeg kender mig selv ret, så får jeg nok et nyt flip om en måned eller to.

Mine grå bukser er endnu et godt eksempel på hvad der sker, når man får ryddet op i sin garderobe. I har set dem mange gange, men det er vidst ved at være et godt stykke tid siden. De er absolut en af mine favoritter i garderoben og farven og pasformen er helt perfekt. Jeg købte dem i New York for et års tid siden og jeg kan huske at de var et impulskøb fordi jeg havde “lyst til at købe noget”. Det var vidst en god beslutning.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments