Grey Day

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jakke: Vintage Bluse: Weekday Nederdel: Whyred Taske: Yvonne Konè Støvler: Horze

Hold da fast, hvad skete der lige for regnen i dag? Heldigvis har jeg kun tilbragt min dag indendørs. Jeg er taget hjem til mine forældre på Fyn, for at få lidt arbejdsro. Jeg har haft en million billeder fra modeugen liggende, som skulle redigeres og sendes afsted til Monki. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at hvis jeg var blevet i København, havde kaffeaftaler og andet sjovt trukket i mig. Her er der ikke så meget andet at lave, end at arbejde. Især i sådan et vejr. Nu er det hele heldigvis ved at være færdigt og det føles rigtig godt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments