All white

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Skjorte: Vintage Shorts: Vintage Sko: Surface To Air Net: Whyred

I dag tog jeg hul på modeugen, med et besøg på hotel Skt. Petri, hvor David Andersen viste sin kollektion. Det var pænt, klassisk og sort. Hvis i følger med på Facebook har i også set lidt updates.

I kontrast til alt det sorte, hoppede jeg i hvid på hvid. Skjorten købte jeg i en genbrugsbutik for et par måneder siden. Jeg har aldrig haft den på, da jeg altid har haft svært ved at finde en underdel til den. Nu prøvede jeg med et par hvide shorts – jeg kan ikke helt vurdere om det fungerede. Det må siges at det er en sommerskjorte, så det er jo om at få den brugt når solen er her!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments