Fredag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjole: Cos Sko: Acne

Jeg startede min fredag rigtig “weekend-agtigt” med at sove så længe, at halvdelen af dagen allerede var gået. Da jeg fik taget mig sammen til at stå op, tog jeg ind til byen og mødtes med skønne Mikkel, som jeg ikke har set i noget der føles som 40 år, så vi havde en del at catche op på. Nu er jeg hurtigt hjemme og vende, hvorefter den står på Tina Dickow koncert i Tivoli. Kryds lige fingre for at det holder tørt!

Kjolen er ny og er fra min absolutte yndlings butik, Cos. Da jeg så den, overvejede jeg ikke at lade den hænge. Den er måske liiiige til en korte side, men med et par strømpebukser eller sorte shorts, går det an.

I må have en rigtig god aften

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments