Rainy

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Mango Nederdel: Mango Skjorte: Topshop Støvler: Horze

Jeg har endnu engang pakket min taske og er taget et lille smut til Fyn. Denne gang er det dog kun for en enkelt dag! Hvad sker der lige for det danske sommervejr? øv hvor er det træls, jeg mister snart alt den farve jeg fik på ferien.

Blusen er endnu en af de ting jeg købte på Cypern. Den er fra Mango og det er nederdelen faktisk også. Det er dog en lidt ældre sag. Egentlig er det en butik, som jeg godt kan anbefale at smutte forbi. Der er rigtig meget grimt, men og også en del pænt. Desværre har de vidst kun en enkelt butik tilbage i DK  – på fisketorvet, men heldigvis har de en webshop.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments