Fredag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Cos Nederdel: Monki Sko: Won Hundred

Hele vinteren gik jeg og glædede mig til at gå i lyst tøj når det blev sommer. Især denne sommer, hvor det helt lyse look, er rigtig meget i fokus. Naturligvis har jeg ikke fået dyrket det så meget som jeg planlagde. De fleste af jer kender nok det der med, at man altid vender tilbage til det sorte 😉 I går aftes kiggede solen heldigvis frem, efter en grå og lang regnvejrsdag og det gav mig endnu mere lyst til at hoppe i lyst fra top til tå.

Blusen er et af mine få udsalgskøb. Det bedste ved udsalg er, når man kan finde gode basis-ting, som kan bruges sæson efter sæson. Sådan en følelse har jeg lidt med den her. Jeg ved ikke om man kan fornemme det, men den har en fin læderkant ved halsen. Det er lige præcis det jeg elsker ved Cos. Så simpelt, men med små fine detaljer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments