Roskilde part 5.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Er i ved at være trætte af at høre om Roskilde? Det kan i tro at jeg er. Jeg har også taget en M.E.G.E.T fornuftig beslutning i dag. Lige nu sidder jeg nemlig i min lejlighed, med rent hår, kaffe og chokolade. Tanken om at skulle gennemgå endnu en nat i et vådt telt, var lidt for uoverskuelig. Da jeg kom til København stod himmel og hav i èt og jeg har aldrig oplevet så meget regn i Danmark.

Jeghåberikkeatdetkommertilroskilde.com

Nu skal jeg have en laaaaaaaang nat søvn og så er planen at vende tilbage i morgen og få det sidste med. Dog kan jeg mærke den klassiske “Roskilde-sygdom” er på vej, så nu må vi se hvad det sker. Indtil nu føler jeg i hvert fald at nogen holder hånden over mig.

P.s det bliver godt at komme tilbage til hverdagen

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments