Roskilde part 4.

Øv, øv og ØV. Så kom regnen til Roskilde og her er ikke heeeeelt så fantastisk længere. Dog kunne det have været meget værre. Men i går var absolut en kold og våd fornøjelse. I dag tegner heldigvis en del bedre. I morgen snakket vi ikke om, der tror jeg bare at jeg gemmer mig væk. Her får i lige et par våde og grå stemningsbilleder

Photobucket

Photobucket

Mit outfit bestod af AA bukser, CM sweat, H&M/Elin Kling læderjakke og Horze støvler.

Photobucket

Da dørene til festivallen åbnede. Det regnede MEGET her, men sjovt nok stoppede det, da Veto åbnede orange.

Photobucket

Pæne stole

Photobucket

Jeg har haft mine Horze støvler på alle dagene. De har klaret det perfekt og jeg ved næsten ikke hvad jeg skulle have gjort uden.

Photobucket

Alternativt dametoilet

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments