Midsommer

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjole: Cos Krave: Topshop Sko: Horze

Først og fremmest vil jeg lige sige 1000 tak for alle jeres gode råd og søde kommentarer, til mit indlæg om pandehårskrise. Situationen er heldigvis meget bedre nu. Hvis i følger med på Facebook, har i måske set at jeg var forbi min frisørn i går, som klippede det lidt til, og nu ser det ikke længere så voldsomt ud. Men nok om pandehår for nu!!

I går var det skt. Hans aften og jeg tilbragte den med mine gode veninder og 3-retters middag. Bålet bestod på to fyrfadslys på altanen. I like it that way.

Kjolen er forresten ny og er mit eneste udsalgskøb. Den er fra Cos og var en af de ting, som jeg håbede ville komme på udsalg. Måske et lidt kedeligt køb, men er det ikke den slags man skal købe på udsalg?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments