Chillaxing

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sweatshirt: Cheap Monday (surprise!!) Bukser: Cos Sko: Topshop Taske: Cos

Kender i det der med, at man har noget i sit skab, som man har haft hængende i 100 år og egentlig glemt hvor glad man er for det?? Det er præcis sådan jeg har det med de her bukser. De er fra Cos og jeg købte dem på udsalg sidste år, efter at have kigget på dem i flere måneder. De er en smule specielle, fordi overfladen er lidt grov i det. Men, efter min mening, er det en perfekt detalje, til et ellers MEGET afslappende outfit.

Jeg håber at i alle har haft en skøn dag, og STORT tillykke til de af jer som er blevet studenter. Jeg kan tydeligt huske hvor godt det føles.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments