Friday night

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Buksedragt: Vintage Sko: Swedish hasbeens for H&M

Sådan her så jeg ud i går, da jeg var til bloggersdelight fest. Det var ikke fordi jeg havde oceaner af tid, til at vælge tøj. Derfor faldt valget på min buksedragt. Èt stykke tøj er altid en nem og simpel løsning. Jeg har faktisk kun haft den på èn gang før, selvom jeg er super glad for den. Jeg håber at i allesammen får en dejlig lørdag, trods regn. Jeg er sikker på at den kommer i dag, så vi kan få sol og sommer på Roskilde!

This is what I was wearing last night. I was quite busy when I had to get dressed, so one piece of clothes, was a simple and safe choice.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments