Back to black

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjole: Monki Taske: Black Lily Sko: Horze

Det var ikke forbi jeg havde specielt mange valg, da jeg skulle vælge tøj i morges. Eftersom turen til Fyn, var af den mere spontane slags, havde jeg kun nået at pakke en lille taske. Jeg plejer ellers at pakke en hel kuffert, hvis jeg bare skal være væk i en weekend. Derfor er det godt at have en simpel og sort kjole, som ikke kræver den helt store styling. Denne har i hvert fald reddet mig fra en del tøjkriser.

Tasken er en gammel sag, men jeg tror faktisk aldrig at den har være på bloggen. Jeg er super glad for den og læderet bliver smukkere og smukkere med tiden. Den er nok en af de ting, som jeg aldrig skiller mig af med. Jeg er igen tilbage i København efter en virkelig sjov weekend. Jeg håber også at i har nydt det gode vejr.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments