Fredag når det er fredag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Strik: Vintage Top: Cos Sko: Swedish hasbeeens for H&M (beklager iøvrigt det store hul i mine strømpebukser)

I går nåede jeg faktisk forbi hele 3 fester. Det er godt nok længe siden at jeg har prøvet det. Jeg har sagt det før, men siger det lige igen: det er utroligt hvor meget man kan nå når det er sommer. Jeg forlod min lejlighed ved 15 tiden og vidste, at jeg nok først ville vende tilbage efter midnat. Derfor var jeg nødt til at tænke, en lille smule, praktisk. Jeg tog min nye Cos top på, som også kan fungere som en (kort)kjole. Jeg tog en god strik udenover (just in case, it would get cold). Eftersom solen skinnede, var alle fester udenfor og jeg endte faktisk med at have trøjen på aften aftenen. Der følte jeg mig altså lidt underdressed, når alle andre kom i fine kjoler!

I dag går turen igen igen (igen) mod Fyn. Denne gang ikke for at slappe af. Nok nærmere det modsatte. Stay tuned

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments