Torsdag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bluse: Cos Bukser: Gina Tricot Sko: Swedish hasbeens for H&M

Hvad gør man lige, når man spilder på sin hvide silkebluse og ikke kan nå hjem og skifte, inden man skal videre? Jo, man smutter da lige forbi sin yndlingsbutik og køber en ny. Så må man godt. Det var hvad der skete for mig i dag. Held i uheld, kan man vel sige. Jeg er sikker på at min nye bluse, bliver en basisfavorit i min garderobe. Bemærk iøvrigt at jeg har de fine nye armbånd på. Dem er jeg altså glad for..

What do you do, when you spill on your white shirt? you buy i new one. That was what happened to me today, and now im one great Cos top richer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments