Summer uniform

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dress: Monki Shoes: Topshop

Det føles næsten som om, at tiden er gået i stå. Inklusiv mig selv. Intet bliver opdateret og der er ingen online på Facebook. Det kan virkelig også være skønt engang imellem. Jeg er selv (endnu engang) stukket af til Fyn. Det føles næsten som om at jeg pendler mellem Fyn og København for tiden. Men når solen skinner, er det verdens bedste sted at være. De sidste par dage har jeg boet i min hvide kjole fra Monki. Efter min mening, er det noget nær den perfekte sommerkjole; luftig, hvid og pæn. Jeg håber at i har nydt weekenden ligeså meget som mig.

I left Copenhagen once again, to spent the weekend at my parents place. The best place in the world, when the sun is shining. I have been living in my white dress from Monki. The perfect summer dress, if you’re asking me.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments