Those summer nights

Det var så den Distortion, for mit vedkommende. Hvis i følger med på Twitter og Facebook har i nok fornemmet, at jeg har forladt København, til fordel for et dejligt sted. De næste par dage skal jeg bare slappe af, grille og nyde sommeren. Det har været nogle helt fantastiske dage, men nu kan min krop heller ikke mere. Fra nu af starter opladningen til Roskilde! Her er lidt billeder fra i går, på Vesterbro

Photobucket

The outfit

Photobucket

All you need

Photobucket

Sol, sol og SOL

Photobucket

Sko og gyldne dråber

Photobucket

I er så stille, at jeg nærmest er i tvivl om, om er der. Det betyder heldigvis nok bare, at i nyder sommeren. F.o.r.n.u.f.t.i.g.t. Det vil jeg også gøre nu

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments