Hejsan

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jakke: H&M Kjole: Vintage Støvler: Horze Taske: Cos

Jeg er netop hjemvendt fra Malmø, hvor jeg har tilbragt dagen i går og formiddagen i dag, sammen med et par pæne bloggere. Visit Sweden havde inviteret på en lille shoppingtur med spa, frokost og hotel. Bestemt ikke dårligt og vi havde en fantastisk tur. Meget mere om det i morgen. Nu vil jeg lige få samlet op på alle mine forsømte ting. Efter et par dage på Fyn og en lille miniferie, kan jeg godt mærke (og se) at min lejlighed har savnet mig. I aften står den på en fødselsdag som jeg har glædet mig rigtig meget til. I må have en skøn lørdag..

Just arrvied back home from Malmø in Sweden, where I visit Sweden

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments