Collar tips..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eller tips om en krave. Jeg er, som så mange andre, besat af alt hvad der har en krave. En almindelig skjorte kan gøre meget, men jeg har, i noget der føles som evigheder, ledt efter en rund krave. Indtil for kort tid siden var min konklussion, at.de.findes.ikke.  Jeg har søgt overalt; Ebay, etsy, topshop, Asos, net-a-porter. You name it. Der findes ganske vidst kraver, men ikke liiige sådan en som jeg har inde i hovedet. MEN i dag tog jeg lige (endnu) et smut forbi min yndlings genbrug og kiggede tilfældigvis i børnetøjsafdelingen. Her hang den fineste lille baby bluse, i str 1 år. Mirakuløst nok, kunne jeg godt lukke den i halsen. Den kom med hjem, ærmerne blev klippet af, det hele blev rettet lidt til og TADAAAR jeg er hermed 1 stk. krave rigere. Så hvis du, lige som mig, er forfærdelig glad for kraver, så husk lige at kigge i børnetøjsafdelingerne. Jeg kunne forestille mig at de også havde fine versioner i tøjbukker og supermarkeder.

Jeg har iøvrigt smidt et par MEGET pæne sko i butikken i dag, så kig lige forbi

Today I went to my favorite 2nd hand store and bought the finest little baby shirt. I cut the sleeves of and now I am one fine collar richer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments